Ψυχαγωγία & Διασκέδαση

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει αρχίζει να ανεβαίνει και ο ρυθμός στο Kiani Beach Resort. Απολαύστε DJ's να παίζουν ζωντανά Latin, funk, soul και τζαζ, μάθετε να χορεύετε παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς ή εξασκηθείτε στο χορό της κοιλιάς. Φωνάξτε ώπα στους ρυθμούς της Ελληνικής βραδιάς ή τραγουδήστε καραόκε. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας και ανταγωνιστείτε τους φίλους σας σε μια βραδιά καραόκε και αφήστε τον μάγο μας να σας παρασύρει στις ψευδαισθήσεις του.

Θεάματα & Εκδηλώσεις

 • Νύχτες Οριεντάλ
  Ετοιμαστείτε για τις πιο σαγηνευτικές Αραβικές νύχτες και αφήστε τους χορευτές μας να σας παρασύρουν. Καθηλώστε το βλέμμα σας, ακολουθήστε τις ανατολίτικες φιγούρες και ταξιδέψτε σε μυστήριους τόπους της Αραβίας.
 • Παράσταση Μαγικών
  Προσπαθήστε να διαλευκάνετε τα μυστήρια διαφόρων μαγικών που εκτελούνται μπροστά στα μάτια σας, συμμετέχετε στα κόλπα μας και είτε είστε παιδί είτε όχι πιστέψτε και πάλι στη μαγεία!
 • Βραδιές Karaoke
  Διαλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι και ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε μπροστά στους φίλους και την οικογένειά σας. Κερδίστε μερικά λεπτά λάμψης επάνω στη σκηνή και αφήστε μας να σας χειροκροτήσου με!
 • Βραδιές Πιάνου
  Δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις υπό τις μελωδίες του πιάνου. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο καλύτερο τρόπο να ολοκληρώσετε μια υπέροχη καλοκαιρινή ημέρα στα Χανιά;
 • Ελληνική βραδιά
  Μάθετε πώς να χορεύετε στους ρυθμούς της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής. Ετοιμαστείτε να φωνάξετε «ΏΠΑ» και να ανεβάσετε το κέφι στα ύψη.
 • Ζωντανή μουσική
  Διασκεδάστε με τα ζωντανά συγκροτήματα που σας παρασύρουν στους έντονους ρυθμούς της νύχτας με το άλλο σας μισό ή τους αγαπημένους σας φίλους.
 • Βραδιά κουίζ
  Τεστάρετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε μια συναρπαστική βραδιά quiz. Σκεφτείτε γρήγορα, απάντησε με σύνεση και γίνεται ο βασιλιάς γνώσεων της βραδιάς!
 • Νύχτα σαξοφώνου
  Χαλαρώστε στους ήχους του σαξοφώνου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Αφήστε τις αισθήσεις και τις σκέψεις σας να ταξιδέψουν αγναντεύοντας την απέραντη θάλασσα.

Όταν ο λαμπερός ήλιος δύει, η ημέρα δεν τελειώνει για μας στο Kiani Beach Resort! Απολαύστε τις μαγευτικές νύχτες και τις μουσικές βραδιές γεμάτες χορό και τραγούδι, με guest καλλιτέχνες, Latin, funk, soul, τζαζ και παραδοσιακή ελληνική μουσική κάτω από τα αστέρια. Αφήστε τους δασκάλους χορού να σας διδάξουν τα βήματα και να σας παρασύρουν σε πιο oriental ρυθμούς ή δοκιμάστε το ταλέντο σας στο τραγούδι σε μια βραδιά καραόκε.