Υπαίθριο Kid's Club

Ωρες λειτουργίας:
10:00 έως 13:00 Απόγευμα: 15:00 to 19:00

Περιορισμοί ηλικίας:
Το κλειστό παιδικό κλαμπ είναι για παιδιά ηλικίας 0-4 ετών και 4-8 ετών.

Κλειστό κλαμπ 4-8 ετών
Οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους ηλικίας μεταξύ 4 και 8 ετών υπό τη φροντίδα των επαγγελματιών εμψυχωτών μας. Οι γονείς πρέπει επίσης να συμπληρώσουν μια φόρμα όταν αφήνουν το παιδί τους με το όνομα του παιδιού, στοιχεία επικοινωνίας γονέων και άλλα. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν επιτρέπεται να αφήνονται χωρίς επίβλεψη στο παιδικό μας κλαμπ. Εάν ένα παιδί κάτω των 4 ετών επιθυμεί να παρακολουθήσει το κλειστό παιδικό κλαμπ ή να λάβει μέρος σε δραστηριότητες εσωτερικού χώρου, πρέπει να συνοδεύεται από τον έναν ή και τους δύο γονείς.

Εσωτερική αίθουσα παιχνιδιών 0-4 ετών
Το παιδικό μας δωμάτιο παιχνιδιού βρίσκεται στη νότια πτέρυγα του Kiani Beach Resort, πίσω από την εσωτερική πισίνα. Το δωμάτιο προορίζεται για γονείς με μικρά παιδιά, εάν επιθυμούν να παίξουν μόνοι τους. Δεν υπάρχουν οργανωμένες δραστηριότητες. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση δωματίου με εμψυχωτές.

Γονικοί περιορισμοί:
Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του Kiani Beach Resort ενώ τα παιδιά τους παρακολουθούν οποιαδήποτε μορφή δωρεάν παιχνιδιού ή δραστηριότητας στο Kiani Kids Club μας.

Δραστηριότητες
Το Indoors Kids' Club του ξενοδοχείου προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους με συνεδρίες τέχνης, σχεδίου και ζωγραφικής, δωρεάν παιχνίδι με όλα τα παιχνίδια και παιχνίδια μας, καθώς και να λάβουν μέρος σε έργα τέχνης και χειροτεχνίες και πολλά άλλα.