Ξενοδοχείο με kids club στην Κρήτη

Ωρες λειτουργίας:

Πρωί: 10:00 έως 13:00 Απόγευμα: 15:00 to 19:00
21:00 - 22:00 Παιδικές βραδινές παραστάσεις

Το Kiani Kids Club μας προσφέρει:

 • Διασκεδαστικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από διασκεδαστές
 • Φουσκωτό Κάστρο Jumping
 • Συναντώντας τη Μασκότ μας
 • Μίνι Ντίσκο
 • Περιβαλλοντικές μέρες

Βραδιές Παιδικού Κινηματογράφου

Περιορισμοί ηλικίας Kiani Kids Club:
Περιορισμοί ηλικίας: Το παιδικό κλαμπ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους ηλικίας 4 έως 8 ετών υπό την επίβλεψη των εμψυχωτών μας. Οι γονείς υποχρεούνται επίσης να συμπληρώσουν μια φόρμα εγγραφής όταν αφήσουν το παιδί τους στο Kiani Kids Club. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν επιτρέπεται να μένουν χωρίς επίβλεψη στο παιδικό μας κλαμπ. Εάν ένα παιδί κάτω των 4 ετών επιθυμεί να παρακολουθήσει δραστηριότητες, απαιτείται να συνοδεύεται από μέλος της οικογένειας.

Γονικοί περιορισμοί:
Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του Kiani Beach Resort ενώ τα παιδιά τους παρακολουθούν οποιαδήποτε μορφή δωρεάν παιχνιδιού ή δραστηριότητας στο Kiani Kids Club μας.

Δραστηριότητες παιδικής λέσχης:
Το Kids Club προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά σας. Είτε πρόκειται για ώρα για βουτιές στην πισίνα είτε για ψάρεμα στη θάλασσα, για κατασκευή μάσκας ή για τη δημοφιλή ζωγραφική προσώπου ή T-shirt, για εξερεύνηση του κόσμου μέσα από διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες, τα μικρά σας μπορούν να επιλέξουν να έχουν μια δραστήρια εβδομάδα στο Kiani Kids Λέσχη.

Το δωμάτιο του Kiani Kids Club βρίσκεται στη βόρεια πτέρυγα του Kiani Beach Resort, απλά ακολουθήστε τα σκαλιά στο έδαφος από τον ανελκυστήρα στον πρώτο όροφο, δίπλα στο εστιατόριο μας για να το βρείτε.

Αίθουσα παιχνιδιού 0-4 ετών: Η παιδική μας αίθουσα παιχνιδιού βρίσκεται στη νότια πτέρυγα του Kiani Beach Resort, πίσω από την εσωτερική πισίνα. Το δωμάτιο προορίζεται για γονείς με μικρά παιδιά, εάν επιθυμούν να παίξουν μόνοι τους. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση δωματίου με εμψυχωτές.

Για τα μικρά σας το Kiani Beach Resort προσφέρει επίσης:

 • Δύο παιδικές πισίνες (η μία έχει τσουλήθρες)
 • Ένα φουσκωτό Jumping Castle. Περιορισμοί ηλικίας: 4 - 13 ετών
 • Δύο μεγάλες παιδικές χαρές με κούνιες, αναρριχητικά εμπόδια και άλλα, ανοιχτά όλη την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Αλληλεπίδραση με τη φιλική μας μασκότ Figlo που έρχεται πριν από το Kids Disco για να ενθαρρύνει τα παιδιά όλων των ηλικιών να λάβουν μέρος
 • Kids Disco 20:30-21:00, 6 φορές την εβδομάδα (εκτός Τετάρτης) για παιδιά όλων των ηλικιών
 • Παιδικές βραδινές παραστάσεις 21:00 - περίπου 22:00 για παιδιά όλων των ηλικιών

Όταν ταξιδεύετε με την οικογένεια σας, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με kids club στην Κρήτη σίγουρα αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύστε τις οικογενειακές σας διακοπές. Στο χωριό Καλύβες, κοντά στα Χανιά, το οικογενειακό ξενοδοχείο Kiani Beach Resort προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και εγκαταστάσεις ιδανικές για όλη την οικογένεια εξασφαλίζοντας έτσι τις πιο ευχάριστες οικογενειακές διακοπές δίπλα στην παραλία. Τόσο η ειδυλλιακή τοποθεσία όσο και οι παιδικές εγκαταστάσεις, οι ειδικές παροχές για βρέφη αλλά και η πληθώρα δραστηριοτήτων για παιδιά σίγουρα εγγυώνται τις πιο ξένοιαστες και αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτης για όλη την οικογένεια.

Οικογενειακό ξενοδοχείο στα Χανιά

Σε ένα μαγευτικό οικογενειακό θέρετρο δίπλα στη θάλασσα, το οικογενειακό αυτό ξενοδοχείο στα Χανιά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι οι διακοπές σας στην Κρήτη με τα παιδιά θα είναι μια ανάμνηση που θα κρατήσει για πάντα. Από το ειδικά διαμορφωμένο παιδικό μενού, το πλήρως εξοπλισμένο παιδικό κλαμπ και τη μεγάλη γκάμα από δραστηριότητες που προσφέρονται για παιδιά αλλά και το εύρος των επιλογών ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, το Kiani Beach Resort σίγουρα ξεχωρίζει ως το απόλυτο οικογενειακό ξενοδοχείο με kids club στην Κρήτη. Όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στα Χανιά με παιδιά αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν τις διακοπές τους, ενώ εσείς χαλαρώνετε δίπλα στην παραλία.

 • Ωράριο λειτουργίας: (πρωί 10:00 έως 13:00, απόγευμα 15:00 έως τις 19:00. ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ.
 • Δραστηριότητες: (ζωγραφική σε T-Shits, ζωγραφική προσώπου, ζωγραφική σε πέτρα, σχέδιο & τέχνες, Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια)
 • Παιδικό μενού στο εστιατόριο & Παιδικό μεσημεριανό γεύμα από τις 13:00 έως τις 14:00 δύο φορές την εβδομάδα.